Cluedo Mojave In een team met drie andere studenten maakten we een eigen Cluedo spel. In het thema "nudisme" maakten we alles van het spelbord tot de pionnen, de verdachtenkaartjes tot opbergdoos. In de Mojave Desert in Californië ligt de Santiago de Compostela van nudisten, een afgesloten bedevaartsoord waar alle culturen samenkomen. Projectontwikkelaar Rothschild aast op dit grondgebied, het enige gebied in de Mojave Desert waar een natuurlijke waterbron te vinden is… ideaal voor een gloednieuw luxe resort. Na zijn zoveelste dwingende bezoekje wordt hij vermoord aangetroffen op het binnenplein. Wie is hiervoor verantwoordelijk, en wat was het motief van de dader? Was het Zoë, die ontdekte dat zij de tweede vrouw in zijn leven was? Of Phil Ming, die een preek kreeg over ethiek en de #metoo-campagne? Iedereen is verdacht.
Cluedo Mojave In een team met drie andere studenten maakten we een eigen Cluedo spel. In het thema "nudisme" maakten we alles van het spelbord tot de pionnen, de verdachtenkaartjes tot opbergdoos.
In de Mojave Desert in Californië ligt de Santiago de Compostela van nudisten, een afgesloten bedevaartsoord waar alle culturen samenkomen. Projectontwikkelaar Rothschild aast op dit grondgebied, het enige gebied in de Mojave Desert waar een natuurlijke waterbron te vinden is… ideaal voor een gloednieuw luxe resort. Na zijn zoveelste dwingende bezoekje wordt hij vermoord aangetroffen op het binnenplein. Wie is hiervoor verantwoordelijk, en wat was het motief van de dader? Was het Zoë, die ontdekte dat zij de tweede vrouw in zijn leven was? Of Phil Ming, die een preek kreeg over ethiek en de #metoo-campagne? Iedereen is verdacht.